Afbeelding met tekening

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

(c) laurentii.be

 

Genealogie Laurentii

Numquam solus incedes

Inhoud

Blog

Documenten

Foto's

Gezinnen

Stamboom

Startpagina

Thematisch

Verhalen

Verwante families

 

Voetnoten

 

1 Anne Marie Van De Vijver werd gedoopt op 12 januari 1756 in Londerzeel als dochter van Jan Van De Vijver en Maria Verhoeven. Doopgetuigen waren Adriaan Haverals en Anne Marie Puttemans.

2 Hij was op 3 maart 1777 nog peter geworden van Jeanne Van Oosten, een dochter van zijn zus Ann Katrien. Datzelfde jaar op 12 maart 1777, was hij peter geworden van Peter Jan Lauwers , een zoon van Jan Baptist Lauwers en Petronella Van Den Berg.

 

 

 

Hombeeks-Leestse stamlijn - 1779 Lauwens Van de Vijver, Londerzeel

Robert Lauwens werd gedoopt op 13 juli 1755 te Londerzeel als zoon van Adriaan Lauwers en Elisabeth Verlinden. Hij huwde op 13 februari 1779 in Londerzeel met Anne Marie Van De Vijver1. Getuigen bij het huwelijk waren Jan Baptist Lauwens en Jan Hendrik Van Campenhout.

 

Robert Lauwens overleed op 29 oktober 1780 in Londerzeel. Het koppel was iets meer dan een jaar gehuwd. Anne Marie Van De Vijver zou hertrouwen met Willem Boeykens, een zoon van Gerard Boeykens.

 

Ouderlijk gezin: Lauwers Verlinden, 1741 Londerzeel

 

Kinderen uit dit gezin:

         Liesbeth Lauwens werd gedoopt op 19 december 1779 in Londerzeel. Doopgetuigen waren grootvader Jan Van De Vijver en grootmoeder Liesbeth Verlinden. Zij overleed op jonge leeftijd op 18 september 1783 in Londerzeel.