Afbeelding met tekening

Automatisch gegenereerde beschrijving

 

(c) Laurentii.be

 

Genealogie Laurentii

Numquam solus incedes

Inhoud

Blog

Documenten

Foto's

Gezinnen

Stamboom

Startpagina

Thematisch

Verhalen

Verwante families

Voetnoten

1 Ann Schaerlaeken werd geboren op 7 april 1968 in Willebroek als dochter van Jean Schaerlaeken (°25-08-1935 Kapelle-op-den-Bos) en Celestine Kerremans (°10-11-1938 Tisselt).

2 Zie website

 

image018.jpg

(c) Foto's uit private collectie.

 

Hombeeks-Leestse stamlijn  - 1990 -Lauwens-Schaerlaeken, Kapelle-op-den-Bos/Leest

image006.jpg

Bart Lauwens  werd geboren op 2 april 1961 in Mechelen als zoon van Antoon Lauwens  en Agnes Piessens. Hij huwde in 1990 met Ann Schaerlaeken in Kapelle-op-den-Bos 1.

Het gezin woonde aanvankelijk in Kapelle-op-den-Bos, en vestigde zich dan in Leest.

image003.jpg

 

Ouderlijk gezin:  Gezin Lauwens-Piessens, Leest

 

Afstammelingen:

·         Lien Lauwens  werd geboren in 1991 in Mechelen.

·         Simon Lauwens  werd geboren in 1994 in Leuven.

·         Emma Lauwens  werd geboren in 1998 in Mechelen.

 

Bart en Ann leerden elkaar kennen via de chiro , Bart als cursusleider en Ann als cursiste. Beiden waren en zijn nog altijd artistiek, sportief en muzikaal aangelegd.

 

Bart tekent en schrijft op alles wat blanco is. Hij behaalde op jonge leeftijd een nominatie voor het Kartoenfestival te Knokke-Heist waar hij mocht exposeren. Hij volgde figurentheater en figuren maken bij Paul Contreyn te Mechelen. In de beginjaren van ZVK Leest speelde hij zaalvoetbal en momenteel doet hij aan duurlopen. Hij was actief als slagwerker bij de K.F. St. Cecilia van Leest en speelde de drums bij de popformatie “HOERA!”. Momenteel is hij drummer bij BEEB en K.T. FEELGOOD2.

 

Ann ontwierp kledij en studeerde mode te Antwerpen. Als jonkie speelde zij volleybal bij het fanionteam van KAVOK in ereklasse. Volksdans en dans waren en zijn nog steeds een leuke afleiding voor haar.

Beiden konden hun talenten in de chiro botvieren! Vandaar hun “match”?

 

Op 7 juli 1990 traden ze in Kapelle o/d Bos in het huwelijk en op 5 september 1991 werd Lien geboren. Hun oudste dochter had van beiden de goeie genen doorgekregen want ze was zeer actief met de bal en kliederde graag met verf en kleurpotloden. Op 3-jarige leeftijd is ze ernstig ziek geworden en zij heeft een Herpes Simplex Encephalitis haar minder valide gemaakt. Tot op heden is ze nog steeds het zonnetje in huis en wordt ze aangenaam geprikkeld door muziek.

 

image009.jpg

Emma Lauwens in 2014 en drie generaties Lauwens in 2016: Bart Lauwens, vader Antoon Lauwens  en zoon Simon Lauwens.

image010.jpg

image011.jpg

Bart Lauwens aan het werk in mei 2016.

image023.jpg

Lien Lauwens

 

Simon kwam op 3 november 1994 het gezin vervoegen en maakt de verhuis naar Leest mee. Naar het voorbeeld van zijn ouders was hij een echte chiro-man maar hij heeft een drukke voetbalcarrière achter de rug. Hij speelde op nationaal niveau bij K.F.C. Rupel Boom en K.R.C. Mechelen maar zette er een punt achter omdat zijn passie voor muziek oplaaide als D.J. . Hij is nog altijd aan de weg aan’t timmeren als DJ Nomiz en DJ Minos.

 

De jongste dochter Emma werd op 19 augustus 1998 geboren en is vandaag een gemotiveerde chiro-leidster. Ze heeft de dans –en volleytalenten van haar mama en speelt bij Mavoc Mechelen. Voorlopig vertoeft ze meer in Leuven op kot om haar studies af te maken.